19-08-2021

We gaan naar Duitsland

22-04-2021

De terrassen gaan open !!!

Wee Pee Okee lanceert Anderhalve meter Gratis Gezelligheid voor horeca
Vleuten, 21april 2021
Muzikantenduo Wee Pee Okee ziet de noodzaak om een bijdrage te leveren aan de wederopbouw van de horecasector, die harde klappen kreeg als gevolg van de overheidsmaatregelen in de strijd tegen de coronapandemie. De twee sfeermakers lanceren daarom een eenvoudig concept, dat kosteloos is voor de ondernemer én dat de beleving voor de horecabezoeker een extra impuls geeft. Op een oppervlakte van slechts anderhalve vierkante meter brengen zij instant sfeer met herkenbare popmuziek. Volledig kosteloos voor de hotel-, restaurant- of café-eigenaar.
De pop-up sfeermakers van Wee Pee Okee (Wim van Lenthe en Paul van der Laan) erkennen de uitdagingen waar de horeca momenteel voor staat: optimale klanttevredenheid realiseren, tegen zo laag mogelijke kosten, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Om toch maximaal rendement te halen uit de heropening van hun terras/zaak én de bezoekers voldoende redenen te geven om in de toekomst regelmatig terug te keren, is goede achtergrondmuziek sfeerbepalend.
De richtlijnen voor de horeca liegen er niet om, waardoor ondernemers een hoop beperkingen wordt opgelegd. ‘Er is momenteel veel dat niet kan, maar wij zijn altijd gewend om te kijken naar wat wél kan’, legt Paul uit. ‘En ook onder “het nieuwe normaal” blijft er behoefte aan ouderwetse gezelligheid, waarin muziek een cruciale rol speelt’, vult Wim aan. De muzikale tekentafel van Wee Pee Okee leverde dan ook al snel het concept van de Anderhalve meter Gratis Gezelligheid op. En gratis is voor de boeker ook echt gratis, waardoor heropening van de zaak letterlijk een feestje wordt.
De kracht van het concept zit in de waardering die de horecabezoeker uitspreekt: Wee Pee Okee biedt de klant aan om een vrijwillige bijdrage achter te laten. ‘Met de pet rondgaan’ past natuurlijk niet in het huidige coronatijdperk, maar wordt op locatie volledig ‘corona-proof’ mogelijk gemaakt. De bierviltjes van Wee Pee Okee spreken boekdelen: klanten kunnen hun (contante) fooi achterlaten. Hiermee is de anderhalve meter Gratis Gezelligheid van het duo voor elke ondernemer een laagdrempelig en haalbaar concept.
Wee Pee Okee biedt horecaondernemers geheel kosteloos de perfecte, op hun gasten afgestemde live muziek, voor elke gelegenheid, zowel binnen als op het terras, met inachtneming van de geldende regels.

05-03-2021

Stem op ons !!!

We zijn benaderd om een liedje in te sturen om FC Utrecht te vertegenwoordigen

Over de actie

Voetballiederen brengen sfeer in het stadion en zorgen voor steun richting de spelers. Maar waar normaal uit volle borst gezongen wordt, is het nu helaas stil. Om de stilte te doorbreken presenteren we The Stage; het digitale theater waar het zingen gewoon doorgaat! TOTO en FC Utrecht gaan hier samen op zoek naar de mooiste uitvoering van een supporterslied. Laat jij van je horen voor FC Utrecht?

Wee Pee Okee doet dus mee !!
De competitie werkt heel simpel; de inzending met de meeste stemmen wint.

25-02-2021

We hebben een logo !!!

Wee heeft zich uitgesloofd en overtreft zijn eigen verwachtingen.

06-11-2019

Struinen door de tuinen

Wee Pee Okee om de tuin geleid … er in getuind ?
We hadden zo’n mooi plekje om op te treden ….maar ja ….. “Struinen door de tuinen” werd afgelast vanwege Corona . Nu zitten we dus met duizenden flyers en kaartjes en CD’s …..

02-11-2019

Soep uit iedere hoek – samen eten en ontmoeten

Soep is een universeel gerecht. Op 2 november bieden in heel Utrecht mensen uit allerlei culturen in heel Utrecht hun eigen soep aan. Soep met een verhaal. Kom gezellig met buurtgenoten soep eten in de Musketon. Je kunt kiezen uit:
Indonesische Sajoer Asem soep
Ghanese Abunubunu soep
Afghaanse Dal soep
Indische Soto soep

Pee genoot van de Indische Soto soep en Wee van de rest .

18-11-2019

Kunstlicht op straat

Wee Pee Okee header

Vanmiddag een leuk kort optreden bij basisschool de Pijlstaart te Utrecht.
KOS (Kunstlicht op Straat), een stichting die kunstprojecten initieert met buurten in Utrecht, heeft een samenwerkingsproject gedaan met leerlingen van basisschool de Pijlstaart in Utrecht.
De expositie is vanmiddag om 14:30 tot 16:30 en wordt feestelijk omlijst door 2 bandjes waaronder Wee Pee Okee !!
Oh middernach …. schijn een (kunst) lichie op mij ….

22-09-2019

Brasserie Vleuten

We zijn gestart met Wee Pee Okee !!!